Stekt hummer
Dagene på Lamu er så sykt bra, trives skikkelig godt her. På Lamu lever de liksom etter "hakuna matata", ingen problemer. De er aldri noe som "burde vært gjort", men heller "vi tar det som det kommer". Går for eksempel strømmen, noe som skjer her daglig; hakuna matata, den kommer tilbake. Fungerer ikke vannet; "hakuna matata, det ordner vi".
Vi har gjort litt av hvert her; seilt i solnedgangen, vært på stranda, bada, besøkt en kurvlandsby, smakt på masse forskjellig swahilimat (har ikke falt helt i smak for min del, bortsett fra risen, kokosris, sykt godt, må testes! Spiser det til middag hver dag.), vi har opplevd byen, bestilt skreddersydde skjorter, snorkla og mye mer. I dag var vi på snorkletur, en veldig fin båttur med masse fisk å se på. Etter båtturen, kom så og si alle hjem som stekte humre, fargene på kroppen min kam sammenlignes med tressis, her finnes både vanilje, jordbær og sjokolade.
Nå skal de siste dagene nytes før kursen settes hjemover til Norge på fredag. Denne turen har vært så utrolig bra og innholdsrik. Kunne godt ha vært her en uke til, samtidig som jeg veit det blir godt å komme hjem igjen også. Er det en ting jeg er helt sikker på, så er det at jeg skal tilbake igjen hit.


